promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

Ferran Bonnín ens ha deixat

cebramcat | 30 Novembre, 2006 17:06 | latafanera.cat facebook.com google.com

Ha mort Ferran Bonnín, bon amic, company de lluites i fatigues, capellà, missioner al Perú a la dècada dels anys 70, taxista a Palma i rector de la parròquia Verge de Lluc a la dècada dels anys 80, dirigent veïnal actiu i dinàmic a la dècada dels anys 90, aferrissat defensor dels drets humans de les persones i dels pobles, compromès en la lluita a favor dels sectors més maltractats dins les nostres societats…

La notícia de la seva mort, tan sobtada, ha causat sorpresa i un fort impacte en els ambients més acostats a la seva persona i a la seva tasca.

Se’n va d’aquest món aquell primer taxista que tan agosaradament s’atreví a col•locar el rètol de LLIURE al seu vehicle en lloc de ‘Libre’, anys abans que hagués estat promulgada a les Illes Balears i Pitiüses la Llei de normalització lingüística…

¡Que descansi en pau, ara que pot!

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb