promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

Trenta anys després, Esquerra Republicana avança i creix

cebramcat | 18 Juny, 2007 18:16 | latafanera.cat facebook.com google.com

Al Principat de Catalunya obté 60 alcaldies més que l'any 2003. No s'ha fet gaire lluny de l'objectiu marcat prèviament: 200. N'ha obtingut 183, de les quals 104 en majoria absoluta, 13 en minoria i 66 com a conseqüència de pactes postelectorals. Governarà en 278 municipis.

A les Illes Balears i Pitiüses Esquerra Republicana aconsegueix els primers vuit regidors mallorquins i el primer regidor que governa a l'Ajuntament de Sant Josep, a Eivissa-.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb