promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

Ramon Llull (4): tot un seguit de lliçons magistrals

cebramcat | 08 Novembre, 2007 17:42 | latafanera.cat facebook.com google.com

Em complau ben molt d'haver pogut assistir avui mateix a dues lliçons magistrals impartides a la Universitat de les Illes Balears per dos professors, el Dr. Badia i el Dr. Miralles, a les classes dels quals vaig tenir l'oportunitat de ser present com a alumne, tres dècades enrere...


L'octogenari Dr. Antoni Maria Badia i Margarit, doctor honoris causa de la UIB, amb el seu padrí i ex-alumne el Dr. Joan Miralles

 (Segueix)

Ramon Llull (3): diàleg de civilitzacions, fa set segles

cebramcat | 08 Novembre, 2007 09:04 | latafanera.cat facebook.com google.com

Enguany fa 700 anys que, en una ciutat del nord d'Àfrica -pont d'unió pont entre el Magrib i Europa-, es produeixen unes disputes filosòfiques protagonitzades per Ramon Llull, cristià de Mallorca, amb altres savis, musulmans d'Algèria, amb els quals manté converses en ocasions diverses.


Quadre que mostra Ramon Llull apedregat a Bugia,
i que està exposat a la basílica de Sant Francesc, a Palma

 (Segueix)
 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb