promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

Ramon Llull (5): home que pensa, escriu i actua, en català

cebramcat | 09 Novembre, 2007 23:39 | latafanera.cat facebook.com google.com

Recórrer les dependències del Monestir de la Real, a Palma, i més si hom té la gran sort de poder fer-ho amb el guiatge de l'il·lustre i molt il·lustrat P. Joan March, de la Congregació dels Sagrats Cors, esdevé una delícia per a les persones que mantenim una certa curiositat innata pels detalls més substanciosos de la nostra història secular, la història dels Països Catalans.


Estàtua de Ramon Llull,
que presideix el claustre del monestir de la Real

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb