promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

L'Opinió Catalana (1): VII Jornades, a Cerdanyola del Vallès

cebramcat | 11 Novembre, 2007 00:01 | latafanera.cat facebook.com google.com

El sociolingüísta eivissenc Isidor Marí està damunt fulla aquests darrers dies. Per motius diversos. Entre d'altres, pel fet que ha de tenir una participació rellevant en la celebració de les setenes jornades de L'Opinió Catalana a Cerdanyola del Vallès, a finals d'aquest mes de novembre.

Concretament, dia 30 de novembre té a càrrec seu la conferència d'obertura d'unes jornades, a la Sala de Conferències del Parc Tecnològic del Vallès.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb