promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

Jove sineuer al setmanari digital El Demà

cebramcat | 26 Novembre, 2007 00:36 | latafanera.cat facebook.com google.com

El bon company de lluites informatives, el jove sineuer Miquel Puiggròs i Noguera em fa a saber que a partir d'aquesta setmana col•laborarà habitualment en un setmanari d’informació general tan enriquidor com és ara El Demà.

Com molta gent jove mallorquina sap, és un periòdic digital, d'aquests que ara s'han posat de moda, i que pretén donar una informació breu i concisa sobre el que succeeix en l’àmbit dels Països Catalans, tant des del punt de vista polític, com cultural.


El jove sineuer Miquel Puiggròs i Noguera, col•laborador habitual del setmanari digital El Demà

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb