promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

L'Opinió Catalana (3): encalentint motors per una manifestació cívica memorable

cebramcat | 29 Novembre, 2007 23:41 | latafanera.cat facebook.com google.com

Les VII Jornades de l'Opinió Catalana que aquest cap de setmana se celebren a Cerdanyola del Vallès, i que compta, com cada any, amb una nodrida representació de gent de les Illes Balears i Pitiüses, poden marcar una fita significativa en el camí que porta progressivament cap a la construcció d'uns Països Catalans més sobirans i independents, en un termini més breu del que certa gent es pensa.

Diferents sectors que construeixen el país, cada dia, en positiu, des del camp dels mitjans de comunicació, les noves tecnologies o l'empresa, intentaran explicar i exposar els seus projectes.

Enguany les jornades comencen amb la intervenció de l'eivissenc Isidor Marí i són clausurades per l'expresident de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol.

Des de l'organització de les Jornades d'aquest anys, s'ha pres la decisió encertada de retocar la programació elaborada mesos enrere, per tal que qui vulgui tengui l'oportunitat de poder assistir a la manifestació organitzada dissabte, 1 de desembre, que ha de recórrer les principals vies de la ciutat de Barcelona, amb el lema Som una nació i diem PROU! Tenim el dret de decidir sobre les nostres infraestructures.

Ocasió esplèndida de comprovar i valorar quina és l'Opinió Catalana de la ciutadania, en relació amb aquestes demandes.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb