promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

Climent Garau, premiat per l'Opinió Catalana

cebramcat | 03 Desembre, 2007 23:11 | latafanera.cat facebook.com google.com

La celebració de les VII Jornades de l'Opinió Catalana, que enguany es fan a Cerdanyola del Vallès, giren entorn dels sectors emergents en la construcció nacional dels Països Catalans.

Com cada any, una nombrosa representació de les Illes també s'hi fa present.

Enguany, emperò, aquestes jornades tenen un color i sabor singularment especials, sobretot per a la gent de Mallorca que hi assisteix, quan té l'oportunitat de comprovar directament amb quin afecte i entusiasme, des de l'organització de les VII Jornades, es fa el lliurament i la concessió del primer Premi Memorial Jaume Rafart 2007 a un mallorquí insigne i excel·lent.

El motiu no és cap altre que, de manera sorprenent per a molts dels assistents, s'ha acordat que aquest premi -que rememora i valora la feina feta per una persona entregada en cos i ànima a la tasca fosca, poc vista, que realitza de manera exemplar qui n'és la vertadera ànima de l'entitat- recaigui enguany en la persona, la figura i l'obra del bunyolí Climent Garau, veterà lluitador infatigable en la construcció de la nació catalana, des de Mallorca estant i treballant.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb