promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

Torna a Palma la Diada per la Llengua de l'Obra Cultural Balear

cebramcat | 29 Abril, 2008 10:20 | latafanera.cat facebook.com google.com

Per al dissabte, 17 de maig de 2008, l'Obra Cultural Balear torna a convocar la ciutadania perquè celebrem la Diada per la Llengua.

És un dia, de festa reivindicativa, dedicat a proclamar que la llengua catalana és l'única llengua pròpia de Mallorca, a més de ser-ne oficial.

 (Segueix)

En defensa de la llengua catalana, a la vila mallorquina de Santa Eugènia

cebramcat | 13 Abril, 2008 19:24 | latafanera.cat facebook.com google.com

El bon company i arquitecte campaner, Miquel Adrover, com sempre, força interessat en la defensa de la llengua catalana, l'única llengua pròpia de Mallorca, fa a saber una notícia ben interessant:

 (Segueix)

Contra l'anticatalanisme del nacionalisme espanyol

cebramcat | 05 Abril, 2008 18:45 | latafanera.cat facebook.com google.com

Membre de l'Obra Cultural Balear a la vila mallorquina d'Artà, Mariano Moragues fa públic un escrit sobre l'anticatalanisme als Països Catalans i a l'Estat espanyol, el text íntegre del qual queda reproduït aquí mateix, així:

 (Segueix)

Resposta contundent davant campanya contrària a la llengua catalana a Mallorca

cebramcat | 01 Abril, 2008 17:10 | latafanera.cat facebook.com google.com

En un extens comunicat de premsa, signat a Palma de Mallorca el 31 de març de 2008, William Vega, president d’ASOCOLOMBIA –Asociación Colombia Unida en Baleares-, una entitat creada l’any 2005, amb seu social a la Costa d’en Blanes, dins el terme municipal de Calvià, manifesta una opinió relacionada amb “La inmersión lingüística del catalán en Baleares. El Foro de la Inmigración. Y una propuesta para integrar la Plataforma en Defensa del Castellano”, en uns termes tan durs que provoquen la resposta contundent de qui és, i ha estat des de fa dècades, l’ànima del programa intercultural d'Educació per la Pau i la Cooperació “Vivim Plegats”, el marratxiner Guillem Ramis i Moneny.

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb