promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

Concentració a Cort: per més respecte cívic a la dissidència

cebramcat | 09 Maig, 2008 10:58 | latafanera.cat facebook.com google.com

Dissabte, dia 10 de maig de 2008, desenes de persones -majoritàriament joves- es concentren a la plaça de Cort, a Palma, com es fa el mateix dia i a la mateixa hora en molts indrets dels Països Catalans.

Comparteixen la mateixa finalitat: protestar cívicament contra l'empresonament recent del jove terrassenc, de nom Frankie


Concentració de gent jove a la plaça de Cort, a Palma, en defensa de Franki

Dilluns, dia 28 d'abril de 2008, a primera hora del matí, quan el jove terrassenc Francesc Argemí sortia de casa per anar a la feina, una patrulla dels Mossos d'Esquadra vestida de paisà el va detenir i, després de portar-lo a la Presó Model de Barcelona, va ser traslladat a la de Can Brians.

Sense cap notificació ordinària prèvia, la detenció efectuada pels Mossos d'Esquadra en la persona del jove de Terrassa, Francesc Argemí, conegut com a Franki, empresonat per despenjar una bandera espanyola, ha mobilitzat amplis sectors d'arreu dels Països Catalans. També a Mallorca.

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb