promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

Mn. Antoni M. Alcover tenia les fites clares

cebramcat | 28 Maig, 2008 19:52 | latafanera.cat facebook.com google.com

Així ho fa públic a la revista Bellpuig un d'aquells mallorquins que s'ha passat més de trenta anys seguits fora de Mallorca -al Perú-, i que, així i tot, continua mantenint ben viu l'amor a la llengua catalana, l'única llengua pròpia de Mallorca.

"Encara queden capverjos que defensen que el català, el valencià i el mallorquí són llengües diferents, malgrat els contundents arguments de la filologia científica i la història que demostren la indiscutible unitat de la llengua catalana.

Seria bo que es tengués prou sentit comú i es fes cas dels qui saben, i no precisament de Carlos Delgado i companyia, que no tenen un pèl de científics; més bé són polítics oportunistes i mercenaris de l’imperialisme lingüístic castellà i espanyolista.

“Que no ens venguin a pintar Sant Cristòfol nan, allà on saben que era un gegant”.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb