promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

Tres contactes enriquidors amb el Principat de Catalunya, a Palma

cebramcat | 27 Juny, 2008 22:53 | latafanera.cat facebook.com google.com

En poques hores a Palma, s’han pogut establir i mantenir tres contactes força enriquidors amb gent molt valuosa del Principat de Catalunya, aquest darrer dijous i divendres del mes de juny:

 (Segueix)

Digitalització de les revistes de Premsa Forana!

cebramcat | 27 Juny, 2008 16:16 | latafanera.cat facebook.com google.com

Amb les tècniques més modernes, d'ara endavant i des d'un cap a l'altre del món, bé sia amb un ordinador bé sia amb un mòbil, tothom que vulgui pot consultar, llegir i difondre el contengut de bona part de les revistes que la Premsa Forana de Mallorca ha anat publicant en aquestes darreres dècades.

 (Segueix)

Què passa amb Air Berlin, que ve a sucar-nos cada dia tants milions?

cebramcat | 05 Juny, 2008 16:34 | latafanera.cat facebook.com google.com


Aquesta vinyeta, dibuixada per en Jordi Bibià, encapçala la campanya “Mallorca és nostra, NO del Reich!”, que enceta i desplega Catalunya Acció.

Es tracta d'una resposta cívica al director general d'Air Berlín, pel seu menyspreu cap als Països Catalans, en afegir-se a l'extensa llista de casos en què la llengua catalana es veu tan maltractada!

S'envia de forma automàtica i anònima, mitjançant un email adreçat a 10 alts responsables d'Air Berlin, transmetent-hi de forma contundent tota la indignació i malestar que ha provocat la seva editorial, amb la qual ridiculitza, insulta i menysprea la Nació Catalana i la Llengua Catalana.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb