promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

Quilapayun, nit revolucionària màgica a Palma!

cebramcat | 19 Octubre, 2008 17:58 | latafanera.cat facebook.com google.com

La nit de dissabte, 18 d'octubre, certa gent que fa 30 anys ens afanyàvem a defensar els drets humans a Mallorca, des de plataformes molt rudimentàries -amb tan pocs recursos disponibles, com disposava aleshores l'anomenat Comitè de Solidaritat amb Amèrica Llatina-, hem tengut la satisfacció immensa i l'oportunitat única de viure de prop la màgia d'una nit revolucionària a l'interior de l'Auditòrium de Palma.

 (Segueix)

Congrés internacional a Palma, sobre el rei en Jaume

cebramcat | 14 Octubre, 2008 22:02 | latafanera.cat facebook.com google.com

És possible que arribi a passar massa desapercebut als ulls i la consideració de certa gent. No per això, emperò, deixa de tenir la seva importància -social, cultural, i institucional- la celebració d'un esdeveniment que consider que es presenta carregat de significat i d'importància.

Amb motiu de la commemoració del 8è centenari del naixement del rei en Jaume, durant tres dies seguits, al Centre de Cultura de sa Nostra s'està realitzant un Congrés Internacional sobre “La conquesta de Mallorca. L'economia urbana, comercial i marítima. La figura de Jaume I”

 (Segueix)

Un llibre d'autor alacantí

cebramcat | 12 Octubre, 2008 09:45 | latafanera.cat facebook.com google.com

Amb molt de gust he assistit avui capvespre a la presentació de la novel·la “Els silencis de Maria”, de l'alacantí Carles Cortès.

Un acte que es fa a la Llibreria Lluna, del barri del Camp Rodó, al qual assisteix més d'una quarantena de persones, amb la presència a la mesa de M. Antònia Oliver (escriptora), Margalida Mascaró (professora, autora de la guia didàctica), Manuel Avilés (director de la presó de Palma), i l'autor del llibre, Carles Cortès.

Al final de l'acte, aconseguesc parlar amb el director de la presó i amb l'autor del llibre.
No em puc estar de parlar-los de l'amic que acostum a visitar cada quinze dies al recinte carcerari...

El director... fa poc temps que n'és...

L'escriptor... signa una dedicatòria al llibre que li compr:

“Per Agustí Baró, perquè pugui assaborir el plaer de la literatura.
Perquè trobi la porta oberta dels somnis, de les il·lusions.
Perquè trobi la llum dels estels.
Cada nit, per sempre.
Octubre 08 Palma Carles”

A veure quan serà que n'Agustí Baró podrà llegir-ne tot el contengut, reclòs a la presó de Palma...!

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb