promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

Presentació d'un llibre de mossèn Joan Bestard

cebramcat | 12 Gener, 2009 22:18 | latafanera.cat facebook.com google.com

El bon amic i company de lluites socials i pastorals, mossèn Joan Bestard i Comas, em convida a la presentació del seu llibre "Invitación a pensar. Reflexiones cristianas para cada día", publicat per PPC de Madrid.

No solament em convida a mi, també convida la xarxa d'amistats que hem anat teixint al llarg d'aquestes darreres dècades transcorregudes.

Me n'he apuntat a la meva agenda les dades concretes, relacionades amb la presentació pública d'aquest llibre (que m'imagín que un dia o un altre pensarà a publicar-lo, també, en català!).

Són aquestes: dijous, 12 de febrer de 2009, a les 20 hores a “Caixa Forum” –Gran Hotel-, Plaça de Weyler, 3 Sala Anglada Camarassa (primer pis) - Palma.


Portada del llibre de Joan Bestard

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb