promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

El sexe del Consell de Mallorca

cebramcat | 20 Març, 2009 11:29 | latafanera.cat facebook.com google.com

La bona amiga i companya de professió, Àngels Estévez, em passa uns escrits que no puc deixar de fer-los públics en un blog com aquest, que pretén parar una mica d'esment a dues situacions, crues i dures, que pateixen dos éssers valuosíssims d'aquest Planeta que anomenam Terra: la llengua catalana i la dona d'arreu del món!

"Ja em perdonareu el títol, em sap greu, però era l’única manera d’atreure l’atenció del lector/lectora. El sexe sempre és quelcom d’interessant i atractiu. Potser més que la corrupció política.

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb