promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

Aaaaaaaah! Vull veure TV3, sempre que en tengui ganes!

cebramcat | 28 Març, 2009 19:45 | latafanera.cat facebook.com google.com

Ara resulta que, des de Mallorca estant, no podem veure TV3 sempre que vulguem. Una televisió pública, pagada com és clar també amb doblers nostres...

Això podíem fer-ho fins fa poc. Però d'un temps ençà hem de romandre a les ordres i capricis de qui ens obliga, fort i no et moguis, a haver de passar per l'adreçador, amb submissió total a les seves exigències.

Ai, senyors déus meus, quin calvari ens féu patir! Ni si fóssim una guarda d'ovelles, obligades a passar, tant si vols com si no vols, per la porta estreta de la pleta on pasturar tranquil·lament, sense alçurar-nos!

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb