promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

Facebook, quina via de comunicació tan interactiva!

cebramcat | 19 Abril, 2009 19:15 | latafanera.cat facebook.com google.com

Miquel Piris Obrador és un d'aquells periodistes mallorquins, artanenc per més senyes, que, des de fa anys, desplega i escampa la seva professionalitat dins TV3, en programes diversos.

El passat Dimecres Sant vaig tenir l'oportunitat de seguir de prop un dels programes del Canal 33, on Miquel Piris tractava la temàtica relativa a la seguretat de la ciutat de Barcelona davant la possibilitat d'algun terratrèmol sobrevingut...

Vaig voler felicitar aquest gran periodista d'una gran ciutat d'un gran país... Ho vaig fer a través de Facebook... (Segueix)

Entitat cultural juvenil guardonada a Formentera

cebramcat | 18 Abril, 2009 00:02 | latafanera.cat facebook.com google.com

La Comissió de Festes de Santa Maria, una entitat molt activa en l'àmbit de la defensa i promoció de la llengua catalana a l'illa de Formentera, ha estat guardonada per l'Institut d'Estudis Eivissencs.

Enguany l'IEE ha acordat concedir la menció d'honor a l'entitat formenterera per la seva labor desplegada durant aquests darrers 20 anys, omplint de contengut cultural i reivindicatiu la celebració de les festes cada dia 5 d'agost, segons difonen els mitjans de comunicació.

 (Segueix)

Entitat cultural juvenil guardonada a Formentera

cebramcat | 17 Abril, 2009 23:55 | latafanera.cat facebook.com google.com

La Comissió de Festes de Santa Maria, una entitat molt activa en l'àmbit de la defensa i promoció de la llengua catalana a l'illa de Formentera, ha estat guardonada per l'Institut d'Estudis Eivissencs.

Enguany l'IEE ha acordat concedir la menció d'honor a l'entitat formenterera per la seva labor desplegada durant aquests darrers 20 anys, omplint de contengut cultural i reivindicatiu la celebració de les festes cada dia 5 d'agost.

 (Segueix)

“Balutxo” insisteix en l'himne de Nacions Unides

cebramcat | 13 Abril, 2009 10:55 | latafanera.cat facebook.com google.com

Bartomeu Mestre “Balutxo” no es cansa d'insistir en un assumpte que considera força significatiu, pel que fa al que representa i comporta el tractament espanyol de la catalanitat, ara i des de temps enrere.

Sóc català!, proclama Pau Casals a l'ONU

 (Segueix)

Manifest de l'Assemblea de Jubilats per Mallorca

cebramcat | 03 Abril, 2009 16:19 | latafanera.cat facebook.com google.com

L´asemblea de “Jubilats per Mallorca” , reunida a Inca el 28 de març darrer, manifesta la seva indignació davant els nous atacs contra la llengua pròpia d´aquesta illa que promouen el Partit Popular i un col·lectiu de metges i personal sanitari.

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb