promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

“Balutxo” insisteix en l'himne de Nacions Unides

cebramcat | 13 Abril, 2009 10:55 | latafanera.cat facebook.com google.com

Bartomeu Mestre “Balutxo” no es cansa d'insistir en un assumpte que considera força significatiu, pel que fa al que representa i comporta el tractament espanyol de la catalanitat, ara i des de temps enrere.

Sóc català!, proclama Pau Casals a l'ONU

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb