promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

Facebook, quina via de comunicació tan interactiva!

cebramcat | 19 Abril, 2009 19:15 | latafanera.cat facebook.com google.com

Miquel Piris Obrador és un d'aquells periodistes mallorquins, artanenc per més senyes, que, des de fa anys, desplega i escampa la seva professionalitat dins TV3, en programes diversos.

El passat Dimecres Sant vaig tenir l'oportunitat de seguir de prop un dels programes del Canal 33, on Miquel Piris tractava la temàtica relativa a la seguretat de la ciutat de Barcelona davant la possibilitat d'algun terratrèmol sobrevingut...

Vaig voler felicitar aquest gran periodista d'una gran ciutat d'un gran país... Ho vaig fer a través de Facebook... (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb