promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

N'anam molt ben servits, de televisió en català!

cebramcat | 13 Juny, 2009 23:07 | latafanera.cat facebook.com google.com

Les lleis i els negocis, de bracet amb les noves tecnologies que els sustenten, pel que es veu i se sent a dir adesiara, constitueixen un embalum considerable d'obstacles que s'oposen al respecte pels drets humans més elementals -de caràcter gratuït, pel que fa a la seva inherència-.

Drets legals, econòmics i tecnològics costosos s'enfronten a drets humans gratuïts... I sempre guanyen aquells!

 (Segueix)

Aaaaaaaah! Vull veure TV3, sempre que en tengui ganes! (2)

cebramcat | 08 Juny, 2009 15:52 | latafanera.cat facebook.com google.com

Amb aquest mateix títol, el proppassat 28 de març vaig publicar al meu blog un escrit que vaig adreçar al Defensor de l'Audiència de la Televisió de Catalunya

Dos mesos i mig més tard, avui mateix per ser exactes, m'arriba una resposta extensa del Servei d'Atenció a l'espectador i l'oient 5430, signada per Carles Pérez i Jaumira, Defensor de l’Audiència, CCMA, que pel seu contengut val la pena de reproduir-hi, també: (Segueix)

Tot i amb això, mantenc les ganes de veure TV3 a Mallorca!

cebramcat | 02 Juny, 2009 10:18 | latafanera.cat facebook.com google.com

Des dels inicis de l'any 2007 ençà, ja es veia venir que passaria això que acaba de passar aquests dies de juny de 2009 a ca nostra: hores d'ara ja no podem veure TV3, a Mallorca, així com l'hem poguda veure durant dècades seguides!

Hem tornat a lluitar! Hem tornat a sofrir! Hem tornat a “perdre”!

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb