promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

Tot i amb això, mantenc les ganes de veure TV3 a Mallorca!

cebramcat | 02 Juny, 2009 10:18 | latafanera.cat facebook.com google.com

Des dels inicis de l'any 2007 ençà, ja es veia venir que passaria això que acaba de passar aquests dies de juny de 2009 a ca nostra: hores d'ara ja no podem veure TV3, a Mallorca, així com l'hem poguda veure durant dècades seguides!

Hem tornat a lluitar! Hem tornat a sofrir! Hem tornat a “perdre”!

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb