promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

Aaaaaaaah! Vull veure TV3, sempre que en tengui ganes! (2)

cebramcat | 08 Juny, 2009 15:52 | latafanera.cat facebook.com google.com

Amb aquest mateix títol, el proppassat 28 de març vaig publicar al meu blog un escrit que vaig adreçar al Defensor de l'Audiència de la Televisió de Catalunya

Dos mesos i mig més tard, avui mateix per ser exactes, m'arriba una resposta extensa del Servei d'Atenció a l'espectador i l'oient 5430, signada per Carles Pérez i Jaumira, Defensor de l’Audiència, CCMA, que pel seu contengut val la pena de reproduir-hi, també: (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb