promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

N'anam molt ben servits, de televisió en català!

cebramcat | 13 Juny, 2009 23:07 | latafanera.cat facebook.com google.com

Les lleis i els negocis, de bracet amb les noves tecnologies que els sustenten, pel que es veu i se sent a dir adesiara, constitueixen un embalum considerable d'obstacles que s'oposen al respecte pels drets humans més elementals -de caràcter gratuït, pel que fa a la seva inherència-.

Drets legals, econòmics i tecnològics costosos s'enfronten a drets humans gratuïts... I sempre guanyen aquells!

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb