promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

Visc al carrer de Rovira i Virgili!

cebramcat | 28 Octubre, 2009 12:49 | latafanera.cat facebook.com google.com

A la gran dosi republicana per partida doble que comportava la notícia publicada, s'hi afegeix avui, dimecres, 28 d'octubre de 2009, una altra notícia agradosa i gratificant: la col·locació de la placa municipal al meu carrer!

 (Segueix)

Inaugurada l'exposició “La mar de llengües...” a Maó

cebramcat | 27 Octubre, 2009 22:38 | latafanera.cat facebook.com google.com

A la fi, ha arribat l'hora d'inaugurar l'exposició itinerant “La mar de llengües. Parlar a la Mediterrània” a les illes de Menorca, Eivissa i Formentera!

Després de mesos de gestions i tràmits, el vaixell que transporta mercaderies des de Barcelona fins a Maó, hi ha duit els quatre mòduls que havien romàs instal·lats durant setmanes a la ciutat de Tortosa, concretament a la Biblioteca Marcel·lí Domingo.

 (Segueix)

“Moments viscuts”, autobiografia del músic català Enric Morera (i VI)

cebramcat | 01 Octubre, 2009 16:07 | latafanera.cat facebook.com google.com

Autor d'una música que té futur!

El triomf del mestre Enric Morera en el Teatre Líric Català, segons conta a la seva autobiografia, no cau bé a alguns, els de sempre:

“Aquells que no fan res.
Els qui sovint escriuen articles en llurs diaris alabant-se ells amb ells.
Aquells que, sempre que poden, fan discursos parlant d'ells mateixos i ponderant-se mútuament.
Aquells que no produeixen obres perquè no en saben i que si alguna vegada ho proven, demostren llur ignorància, i, com mutilats que són, treballen a l'ombra, i passen anys i anys i l'arbre del seu saber mai no dóna fruit, i si el dóna, ja neix mort.
Per això no em poden veure, de la mateixa manera que tampoc poden veure a cap altre que no sigui de llur cofradia, que també produeixi i, amb les seves obres, enlairi el nom de Catalunya.”

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb