promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

Inaugurada l'exposició "La mar de llengües..." a Eivissa

cebramcat | 19 Novembre, 2009 00:40 | latafanera.cat facebook.com google.com

Ha estat Inaugurada a Santa Eulària des Riu l'exposició “La mar de llengües. Parlar a la Mediterrània”

Dimarts, 17 de novembre de 2009, s'inaugurava a la Sala d'Exposicions del municipi de Santa Eulària des Riu l'exposició “La mar de llengües. Parlar a la Mediterrania”, muntada per primera vegada a l'illa d'Eivissa.

El consorci Linguamón – Casa de les Llengües, que dirigeix el mallorquí Antoni Mir, en col·laboració amb la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears, l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu i l'Institut d'Estudis Eivissencs hi han fet possible la mostra d'una exposició d'aquestes característiques.

 (Segueix)

Molt mal d'entendre tot això!

cebramcat | 14 Novembre, 2009 17:47 | latafanera.cat facebook.com google.com

Al mitjà republicà de la Mediterrània Occidental sense subvencions ni publicitat, ANNA Notícies, llegesc avui mateix -14/11/2009- una notícia triple que se'm fa mala de pair i molt més mala d'entendre.

Si qualcú hi pot fer una mica de llum, m'ajudaria ben molt a quedar-m'hi més a ple!


(Jaume Sobrequés, imatge d'ANNA Notícies)

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb