promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

Drets Humans de Mallorca, al Fòrum Social Català 2010

cebramcat | 31 Gener, 2010 09:34 | latafanera.cat facebook.com google.com

Al segon FSCat 2010 -Fòrum Social Català- que se celebra a la ciutat de Barcelona el darrer cap de setmana del mes de gener, Drets Humans de Mallorca hi participa i hi acudeix com una de les entitats adherides.

 (Segueix)

A punt de començar el segon Fòrum Social Català - FSCat 2010

cebramcat | 24 Gener, 2010 21:13 | latafanera.cat facebook.com google.com

Amb ganes de participar activament en el segon Fòrum Social Català que comença a celebrar-se aquesta mateixa setmana a Barcelona!

 (Segueix)

Segon Fòrum Social Català (FSCat 2010)

cebramcat | 10 Gener, 2010 01:13 | latafanera.cat facebook.com google.com

(Barcelona, 25-31 de gener de 2010)

La darrera setmana del mes de gener de 2010 se celebra a Barcelona el segon Fòrum Social Català -FSCat 2010-.

Es tracta d'una setmana de mobilitzacions i accions que contribueixin a visibilitzar i potenciar els moviments socials i les propostes que plantegen, aquí i ara, arreu dels Països Catalans, en vistes a la construcció d'una Europa i d'un Planeta més just, sostenible i solidari.

Hi participen nombroses organitzacions i moviments socials, d'arreu dels territoris, que s'afanyen a lluitar per un altre món possible, millor, en un procés permanent de recerca i construcció d’alternatives.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb