promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

Primer concert de l'OJIPC a l'estranger

cebramcat | 08 Març, 2010 12:58 | latafanera.cat facebook.com google.com

Massa sovint s'esdevé que determinades iniciatives culturals singulars, sorgides a Mallorca en l'àmbit de la música clàssica, hi passen desapercebudes i reben molt poca atenció per part dels mitjans de comunicació convencionals.

Hi resulten força més ben valorades, fora de la Roqueta nostra!

És el cas de l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans.

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb