promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

Viuríem millor independents d'Espanya?

cebramcat | 21 Juny, 2010 18:09 | latafanera.cat facebook.com google.com

Particularment m'alegra ben molt veure que un mitjà de tant prestigi com el Diari de Balears m'esmenta -ni que sigui en un raconet- i fa referència explícita a un dels meus blogs, on faig al·lusió a la tasca ingent que desplega el compatriota santjoaner Mateu Joan i Florit amb el seu quinzenari L'Estel.

L'altre diassa, l'11 de juny de 2010, em vaig fer present a ca seva, a la vila mallorquina de Sant Joan.

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb