promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

Concert del Cor Jove dels Països Catalans, al monestir de la Real

cebramcat | 28 Juliol, 2010 23:02 | latafanera.cat facebook.com google.com

Ja ha sortit publicat el Programa de les Festes de Sant Bernat per a enguany, organitzades per la Comissió de Festes de la Parròquia de la Real i l'Associació de Veïns del Secar de la Real. Hi col·labora, entre molts d'altres, també, l'Ajuntament de Palma.

El Programa de Festes s'inicia amb el Pregó de Festes i una bona glosada musicada, que es fan dijous dia 12 d'agost a les 22 hores. I conclou amb el Concert del Cor Jove dels Països Catalans, dissabte dia 21 d'agost a les 21 hores.

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb