promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

No ens fareu callar, malgrat ens segueu la vida!

cebramcat | 24 Març, 2012 21:39 | latafanera.cat facebook.com google.com

Totalment d'acord amb això que expressa el bon company de lluites patriòtiques catalanes, Tomeu Mestre “Balutxo”.

Consider que aquesta cançó de Toni Roig és ben adient que sigui divulgada, cantada i escampada a tots vuit vents del món i de la bolla, com a cant de lluita popular massiva contra la dreta més rància i estantissa de l'Europa del segle XXI, la que governa, administra i representa les Illes Balears i Pitiüses des de fa un temps...

He llegit que, per a la manifestació de demà a Palma, l'OCB ha escollit la cançó LLENGUA PER A L'AMOR, interpretada per Victorí Planells sobre un bell poema de Marià Villangómez.
S'ho deuen haver pensat molt bé i, per tant, la decisió s'`haurà adoptat a plena consciència. Tot i això, crec imprescindible que, en atenció al motiu de la protesta (un intent de silenciar el nostre poble), complementar la cançó escollida i que soni també a les totes NO ENS FAREU CALLAR! d'Antoni Roig, gran lluitador fins a la seva prematura mort i col·laborador permanent i històric d'aquests esdeveniments.
 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb