promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

El Cor dels Països Catalans, a la Universitat Catalana d'Estiu 2019

cebramcat | 23 Agost, 2019 18:29 | latafanera.cat facebook.com google.com

Alegra ben molt veure que una iniciativa cultural de l'àmbit musical, nascuda a Mallorca l'any 2009, perdura en el temps i es fa present a la cloenda de la Universitat Catalana d'Estiu 2019 a Prada de Conflent.

Després d'unes proves d'accés, els admesos participen en l’Encontre dels 10 anys del Cor, que té lloc del 19 al 22 d’agost del 2019 a Prada (el Conflent) en el marc de la Universitat Catalana d’Estiu.

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb