promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

El Cor dels Països Catalans, a la Universitat Catalana d'Estiu 2019

cebramcat | 23 Agost, 2019 18:29 | latafanera.cat facebook.com google.com

Alegra ben molt veure que una iniciativa cultural de l'àmbit musical, nascuda a Mallorca l'any 2009, perdura en el temps i es fa present a la cloenda de la Universitat Catalana d'Estiu 2019 a Prada de Conflent.

Després d'unes proves d'accés, els admesos participen en l’Encontre dels 10 anys del Cor, que té lloc del 19 al 22 d’agost del 2019 a Prada (el Conflent) en el marc de la Universitat Catalana d’Estiu.

Dins la programació d'Espectacles, hi figura un Concert: Cor dels Països Catalans (cant coral, Països Catalans), dirigit per Francesc Valldecabres dia 22, a les 9 del vespre, a l’Església de Sant Pere.

Després d’una primera etapa sota la direcció d’Esteve Nabona (2009-2014), reprèn l’activitat amb la intenció de crear una plantilla estable i sota el nom de Cor dels Països Catalans (CPC), amb la direcció del valencià Francesc Valldecabres i, en l’apartat de recerca i repertori, del barceloní Carles Gumí.

Té com a objectiu recuperar i difondre el patrimoni musical de tot l’àmbit cultural català i, amb la llengua com a vincle d’unió, esdevenir una plataforma enriquidora d’encontre i d’intercanvi entre cantaires dels diferents espais de la mateixa cultura i, alhora, ser-ne un ambaixador cultural.

Enhorabona a la mallorquina Magda González Crespí, inspiradora, creadora i mantenidora d'una iniciativa tan valuosa a l'àmbit musical d'arreu dels Països Catalans.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb