promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

Un nou centre cultural a Palma

cebramcat | 22 Abril, 2006 22:44 | latafanera.cat facebook.com google.com

Després d'anys d'espera, a la fi, ha quedat obert un nou Centre Cultural a Palma, el Casal de Can Joan Alcover, situat al carrer de Sant Alonso, al barri de sa Calatrava.

Gràcies a la tasca desplegada aquests darrers mesos, sobretot, per l'actual Junta Directiva de l'Obra Cultural Balear que presideix Jaume Mateu, s'han pogut obrir les portes i ha pogut quedar obert al públic aquest nou centre cultural que, sens dubte, ha de marcar fites assenyalades en el panorama cultural de Ciutat.


Interior del Casal de Can Alcover,
el dia de l'obertura al públic al carrer sant Alonso de Palma

(Foto: Picalsud)

No podia triar-se un dia millor: el Dia del Llibre que coincideix amb la festa de Sant Jordi que, a la vegada, és coincident amb la Festa de l'Àngel i amb tot quant s'està fent enguany en commemoració del Centenari del Primer Congrés Internacional de la Llengua Catalana que l'any 1906 presidí Mn. Antoni M. Alcover, amb el 75è aniversari de la proclamació de la República, i amb el vintè aniversari del II Congrés Internacional de la Llengua Catalana inaugurat a Palma i la promulgació de la Llei de Normalització Lingüística feta l'any 1986.

No solament la gent que n'és sòcia, de l'Obra Cultural Balear, sinó tot el conjunt de la societat illenca s'ha de sentir ben satisfeta de veure que ha quedat obert al públic un nou espai cultural a Ciutat.

Enhorabona a tots els membres de la Junta Directiva de l'Obra Cultural Balear, per aquesta feta.

D'ALTRES FOTOS DEL CASAL I L'OCB

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb