promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

Dia mundial d'internet

cebramcat | 21 Maig, 2006 09:48 | latafanera.cat facebook.com google.com

A qualcú li va passar pel cap fixar dia 17 de maig de 2006 com el Dia Mundial d'Internet.
Precisament aquest dia, gràcies a la valuosíssima ajuda prestada desinteressadament pel bon amic i gran enginyer informàtic Jaume Oliver Lafont, l'he pogut celebrar com mai no havia somniat de fer-ho.

De manera tan sorprenent com agradosa, he pogut veure penjada a la xarxa una web que porta el meu nom i domini propi.

Amb això, qui vulgui acostar-se a tot allò que vaig penjant als blogs, tan encertadament suggerits com ben acollits fins ara a Balearweb per la bona amiga i gran webmestra Elena Vera, d'ara endavant encara ho té molt més fàcil: hi queden obertes noves vies d'accés.

Esper i desig que des de cecili punt cat pugui incrementar la intercomunicació, intensificar comentaris, enriquir enllaços i enfortir aquella xarxa de relacions cíviques que permet consolidar, de manera pràctica i concreta, aquest espai català de comunicació que conformen els Països Catalans, de Salses a Guardamar i de Fraga fins a l'Alguer.

Cecili Buele i Ramis
Mallorca

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb