promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

El país sencer està de dol. Josep Maria Prats

cebramcat | 03 Juliol, 2006 21:23 | latafanera.cat facebook.com google.com

Qualcú ha dit que l’entitat d’activisme cultural més dinàmica dels Països Catalans es troba justament en un dels territoris més oblidats i, massa sovint, desconeguts: la Franja de Ponent.

Durant molts d'anys, hi ha qui, des de la Institució Cultural de la Franja de Ponent, anima a treballar de valent per la nostra terra, llengua i cultura.

Dissabte, 1 de juliol, mor Josep Maria Prats, un dels 25 membres del Consell Directiu de l'entitat que més treballa per la cultura, pel país i per la llengua a la Franja de Ponent.

El país sencer, els Països Catalans estan de dol: pateixen la pèrdua d'un dels seus més grans amants.

A la dreta, Josep Maria Prats subjectant pancarta reivindicativa
davant del Congrés dels Diputats

Des de les Illes Balears i Pitiüses, hi ha qui ho té molt ben present, n'agraeix l'estimulant exemple, tot compartint-hi dèries i projectes; tant pel que fa al dret d'emprar sempre la llengua catalana, com pel que respecta al deure de parlar-la i de fer-la respectar.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb