promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

En defensa de la llengua catalana, a la vila mallorquina de Santa Eugènia

cebramcat | 13 Abril, 2008 19:24 | latafanera.cat facebook.com google.com

El bon company i arquitecte campaner, Miquel Adrover, com sempre, força interessat en la defensa de la llengua catalana, l'única llengua pròpia de Mallorca, fa a saber una notícia ben interessant:

"El dia el Mundo de Baleares no cessa en la seva dèria de crear un ambient advers a la nostra llengua. Ara alça polseguera a propòsit del cas de l'escola Mestre Guillemet, de Santa Eugènia (Mallorca). Ha escampat (cosa falsa) que els mestres obliguen els infants a parlar català al pati. Sé de bona font que el que fan és aconsellar-los que triïn la llengua de Mallorca com a llengua comuna, vista l'afluència d'estrangers d'aquests anys.

Per tant, vos voldria demanar que féssiu els possibles per contrarestar les malifetes d'aquest diari participant a la votació. Ja sé que quan s'hi parla "de que se obligue a los niños a hablar catalán", la pregunta és capciosa, però a efectes pràctics caldria votar NO. Fins ara fa una hora guanyàvem nosaltres de molt. Ara els resultats s'han invertit. Quines coses. Doncs facem que es tornin capgirar.

Votau SÍ, si us plau. Alerta, no us deixeu enganar per la formulació de la pregunta: hauríem de votar SÍ.

I feis-ho córrer entre les coneixences.

L'adreça és on votar és aquesta.

Miquel Adrover

Comentaris

Fabián

Re: En defensa de la llengua catalana, a la vila mallorquina de Santa Eugènia

Fabián | 13/04/2008, 19:48

¿Obligar a los niños en tiempo de recreo es defender la Lengua Catalana?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb