promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

Projecte REMS -revitalitzar moviments socials a Mallorca-

cebramcat | 29 Juliol, 2008 23:00 | latafanera.cat facebook.com google.com

Joan Adrover i Mascaró, veterinari, juntament amb Miquel Adrover i Mascaró, arquitecte, com bé els defineix un felanitxer que els coneix molt bé, són "dos autèntics almogàvers", campaners, delitosos d'aixecar una Mallorca més nostra, més catalana, manco venuda a interessats forasters que solament van darrere de sucar-la fins al moll dels ossos...

S'han tret del cap una iniciativa cívica, força engrescadora, que comença a rodolar el mes d'abril d'aquest any -a la seu de la CGT-Balears, del carrer Àngel Guimerà, a Palma-; i que hores d'ara entra en una segona fase, desafiant calors estiuenques i agostenques, amb una trobada al monestir de la Real, dissabte 2 d'agost, a partir de les 16 hores fins a les 20 del capvespre.

Tant l'una com l'altra són trobades obertes a tothom que vol mantenir els ulls ben oberts, les orelles ben atentes i les mans ben disposades, davant la realitat d'una Mallorca que consideren que no va pel bon camí, si hom cerca un futur millor per a les generacions més joves.

Han elaborat un document d'anàlisi, senzilla i profunda alhora, que presenta idees innovadores que reclamen el màxim interès.

Conviden, també, a fer l'esforç d'assistir a la reunió de d dissabte, 2 d'agost, al monestir de la Real. Una reunió que ha de servir per parlar extensament del projecte REMS, enfocat a revitalitzar els moviments socials a Mallorca.

De moment, ja compten amb una vintena d'adhesions, i fan comptes d'ampliar-ne el nombre els dies que vindran...

  • S'adrecen a aquella gent que creu que la situació social a Mallorca empitjora any rere any (amb tot el que això implica).
  • A la gent que creu que encara som a temps de redreçar aquesta situació, servint-se de la imaginació, la creativitat, la innovació i l'optimisme.
  • A la gent que se sent frustrada per no poder assolir tot allò que desitja per a aquest País.
  • A la gent que vol assistir al naixement del Projecte REMS, aportant-hi el que vulgui (tant teòricament com pràctica).

Asseguren que, entre tots, s'aconseguirà fer una reunió que ha de marcar una fita important i positiva dins la història dels nostres Moviments Socials a Mallorca.

Qui hi vulgui assistir, basta que ho comuniqui a qualsevol d'aquestes dues adreces electròniques, abans de dissabte, 2 d'agost:

Joan-Antoni Adrover i Mascaró
joanadmas@gmail.com

Miquel Adrover i Mascaró
onxa@hotmail.com

Comentaris

Mallorca LLevant

Ens sentim identificats

Mallorca LLevant | 02/08/2008, 17:14

Acabam de veure la proposta. Ja no som a temps a arribar a Sa Real, ara som a Llevant.

Però vos feim arribar la nostra reivindicació per si la voleu posar en comú.

Nosaltres trobam que el tren només és sostenible entre poblacions denses però que a la comarca de llevant hi ha solucions més òptimes per arribar als més de 20 nuclis de població i no només als 5 per on passaria el tren.

Aquí teniu la nostra reivindicació.
http://mallorcallevant.blogspot.com

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb