promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

Projecte REMS (i 5)

cebramcat | 02 Agost, 2008 08:25 | latafanera.cat facebook.com google.com

Denominació provisional:
Projecte per a la Revitalització del Moviment Social a Mallorca

La primera etapa:
entre tots els que hi vulguin participar perfeccionarem durant aproximadament un mes aquest esbós del Projecte , per tal de poder-lo presentar d'aquí a unes cinc o sis setmanes a un grup bastant més nombrós de persones per tal d'enriquir-lo, si cal. Fins i tot hauríem de pensar en la possibilitat d'organitzar un Congrés constitutiu del Projecte.

La segona etapa:
durant un cert temps i amb molta calma madurarem la part teòrica del Projecte donant-li una estructura pràcticament definitiva que ja podrem batiar amb el nom que més ens agradi: EL PROGRAMA, per exemple.

Què serà el PROGRAMA?
L'eina bàsica que utilitzarem en la pràctica per fer feina

Com serà el PROGRAMA?
La idea que propòs al grup d'iniciadors del PROJECTE serà la d'un manual, editat en la forma més adient i que haurem dissenyat entre tots

Contingut del PROGRAMA:
tots aquells temes que més directament afecten la vida dels habitants de Mallorca en general: sociologia, història, dinamització social, la comunicació interpersonal, economia, la balança fiscal amb Madrid, tècniques de motivació personal, les diferents problemàtiques sectorials, l'origen dels múltiples problemes que patim, etc. etc.

Quina serà la funció del PROGRAMA?:
oferir a la població una innovadora alternativa d'autorealitzar-se. I per autorealització entenc aquell camí que ajuda a desentrotllar el nostre potencial humà positiu. Lògicament, l'èxit d'aquesta iniciativa durà implícita, en un espai relativament curt de temps, una millora tangible de les valors humanes dins la nostra societat.

Qui i com ha de fer madurar i estructurar la idea, és a dir confeccionar el PROGRAMA? : un grup de treball pluridisciplinari format per experts en els diferents àmbits implicats en el PROJECTE i amb el suport i l'assessorament de diferents comissions formades a partir del grup d'iniciadors.

Com es financiarà tota aquesta tasca?
Amb un poc d'imaginació i la col·laboració de molta gent, els recursos econòmics, que no seran minsos, per tirar endavant aquest PROJECTE estan garantits.

Què feim amb aquest PROGRAMA una vegada elaborat i editat?:
començar a crear una xarxa cívica segons el model del Multinivell que s'explica a la trobada que es fa al monestir de la Real, de Palma, dissabte 2 d'agost de 2008, de les 16:00 fins a les 20:00 hores del capvespre

Joan-Antoni Adrover i Mascaró

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb