promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

El mestre d'escola, Joan Sans i Mercader, ens ha eixat

cebramcat | 03 Febrer, 2011 21:32 | latafanera.cat facebook.com google.com

Acab de dir adéu a Joan Sans i Mercader.

Per a mi, i crec que per a molta més gent, “Un mestre d’escola que ensenya a jugar i a fer juguetes. Un mestre d'escola vocacional i apassionat. Un mestre d'escola que estima la feina a fer dins l'aula i amb els infants . Un mestre d'escola que deixa empremta per allà on passa.”

Com vaig tenir la sort de poder manifestar durant la presentació del seu llibre Recull de juguetes artesanals de les Illes Balears a la Casa de Cultura de sa Nostra, a Ciutat, el 19 d'abril de l'any 2000.

També em ve al cap el moment aquell en què la Fundació Maria Ferret -tan lligada al Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca- li atorga el Premi Maria Ferret 2005, que es concedeix a una persona o persones que s’hagin distingit dins el Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca per la seva dedicació i entrega a l’Escoltisme i el Guiatge mallorquí.

En Joan Sans se'l tenia més que ben merescut!

M'he alegrat molt de veure que en Joan Sans i Mercader se n'ha volgut anar, d'entre nosaltres, així com havia volgut viure-hi, entre nosaltres: com qui no diu res, i diu molt; com qui no fa res, i fa moltíssim!

Trobarem a faltar el seu somriure... però el record de la vall on va viure no l'esborra la pols del camí!

Comentaris

eduard

Re: El mestre d'escola, Joan Sans i Mercader, ens ha eixat

eduard | 18/03/2011, 15:11

Vaja, acab de comprar el seu llibre... i ara veig que ha mort l'autor... Llàstima.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb